FEBO NIJMEGEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

14 feb 2024 om 13:56 De bestelling was verkeerd maar na contact is mij beloofd dat het verkeerde art zal worden terugbetaald
10 feb 2024 om 20:01 Na lang te hebben gewacht kwam onze bestelling pas aan. Toen we het in ontvangst namen ontbraken de frieten van onze menu's. Na gebeld te hebben, moesten we het ZELF ophalen. Waren de frieten ook nog kanker goor, nooit meer bestellen hier
30 dec 2023 om 22:48 Eten was koud en heel veel zout op de friet
29 dec 2023 om 19:45 Goede bezorger en lekker eten
18 dec 2023 om 20:49 Eten is koud afgeleverd. De 'bevestigde' bezorgtijd bleef maar oplopen... Bevestig dan niks. Waardeloos.
5 dec 2023 om 23:10 Het was erg lekker alleen de friet was veel te zout
20 nov 2023 om 20:58 Het eten was lekker, de friet had iets meer doorbakken gemogen. We mistte 1 kroket bij onze bestelling.
31 okt 2023 om 23:35 Het eten was niet lekker, friet was te zout en de mosterdsaus was niet lekker. Het eten was in totaal niet lekker.
5 okt 2023 om 16:33 Het broodje met de ceddar en met de bacon was wel erg lekker maar de kalfskroket vond ik niet echt lekker dan heb ik lekkerdere kalfskroketten gegeten het leek er ook helemaal niet op. Wel de milkshake daaraan heb ik mij zeer zeker erg getrakteerd
26 sep 2023 om 23:19 Het eten was Top . jaaaaa
10 aug 2023 om 17:00 De kalfsbitterballen waren echt alsof een engeltje over je tong schijt. De afhaaltijd was exact goed Frikandellen daar zijn flink verbeterd Shaormaburger was redelijk
27 apr 2023 om 22:22 Het eten is erg aan de prijs. Had een dubbele hamburger besteld en krijg een enkele. En wat je dan krijgt is echt wel een hele kleine burger voor 7 euro.